Aurareading

We hebben naast een wijs fysiek lichaam ook een prachtig energielichaam, waarin duidelijke informatie te vinden is over onze kwaliteiten, kracht, overtuigingen en gedragingen. Deze informatie 'lees' ik door mijn intuïtie te gebruiken en te kijken naar jouw energie in relatie tot jezelf en je omgeving. In een aurareading lees ik je aura en chakra's ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling. Een aura is een energieveld dat ieder mens omhult en elk energieveld is persoonlijk en uniek. Het is een afspiegeling van je binnenwereld op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. In het energieveld bevinden zich energiecentra: de chakra’s. We hebben zeven hoofdchakra’s met elk hun eigen thema’s. Tijdens het lezen ontvang ik beelden, gevoelens, kleuren, woorden en indrukken die ik voor je interpreteer. Zonder eigen oordeel geef ik informatie over je kwaliteiten en hoe ze tot uiting komen in je leven. Ook krijg je informatie over waar de energie minder gemakkelijk stroomt en je jezelf al dan niet bewust tegenhoudt in je persoonlijke groei. Je krijgt een energetisch beeld beschreven zonder oordeel. Het effect van een aurareading is dat het je zelfinzicht geeft en bekrachtigd wat je diep van binnen al weet. Het brengt je bij de essentie van waar je mee bezig bent en het stimuleert je om optimale keuzes voor jezelf te maken. Door de reading komt er ruimte in de energiestroom en vind je gemakkelijker antwoord op je vragen.

Een aurareading bedraagt 95, - en kan zowel in de praktijk plaatsvinden als thuis via beveiligd videobellen.

Wat zijn aura en chakra's?

Een aura is het geheel van je uitstraling, waarin je fysieke en spirituele Zelf elkaar beïnvloeden. Ons spiritueel Zelf drukt zich via ons fysieke Zelf uit in deze wereld. Als de samenwerking harmonisch is, kan je energie optimaal stromen en stralen. Je leeft bezield. Ons bewustzijn is echter vaak verdicht door psychische ballast op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Door de ballast op te ruimen, verruimt je bewustzijn en stroomt je energie steeds ruimer, vrijer en krachtiger. Je uitstraling is dan versterkt.

 

Een chakra is een energiecentrum in ons lichaam. Een wiel of draaikolk die energie door je lichaam laat stromen. In ons lichaam zijn honderden energiecentra aanwezig. In de reading richt ik me op de zeven punten die het belangrijkste zijn.

 

Ons basis chakra is het wortelchakra. Het zorgt voor stabiliteit en veiligheid en geeft een beeld van je relatie met de aarde, je lichaam, je fysieke omgeving. Het gevoel van thuis zijn in je lichaam op de plek waar je bent.

 

Het tweede chakra  is het sacrale chakra. Het staat voor beweging, gevoelens, relateren en seksualiteit. De stroom van levensenergie zorgt voor doorstroming en vrijmaken van emoties waardoor je op een dieper niveau kan verbinden met jezelf en in relatie tot een ander. Je weet wat je voelt en kan onderscheid maken tussen jouw en andermans gevoelens.

 

Het derde chakra is het zonnevlecht chakra.   Het staat voor je vermogen tot handelen vanuit je vrije wil en daadkracht. De kracht om te bereiken wat je wilt. Dit chakra is het krachtcentrum en het verdeelt de energie. Als je wilskracht samenvalt met je intuïtieve inzichten, dan ontwikkelt je innerlijke kracht en geef je vorm aan jouw eigen leven.

 

Het vierde chakra ofwel het hartchakra staat voor de liefde, vriendelijkheid naar jezelf en anderen, geborgenheid, vertrouwen, hoop en het vinden van balans. De kracht van dit chakra hangt af van de mate waarin je van jezelf houdt. Hoe meer liefde je kan ontvangen en geven aan jezelf en aan zelfacceptatie, hoe meer liefde je kan toelaten en hoe meer je kunt genieten, liefhebben en vervuld zijn.

 

Het vijfde chakra, het keelchakra, staat voor zelfexpressie en communicatie zowel met jezelf, je hoger zelf, als met anderen. Op het moment dat je jezelf laat horen, je laat weten wat je nodig hebt en jezelf tot uitdrukking brengt, heeft dat een reinigende en helende werking op alle chakra’s.

 

Het zesde of voorhoofdchakra, het derde oog, is de plek waarmee je de niet-fysieke realiteit kan zien en kan visualiseren. Het staat voor inzicht, intuïtie, verbeeldingskracht en wijsheid. Dingen helder kunnen zien en waarnemen. Hoe meer helderheid je hebt, hoe gemakkelijker het richting geven is aan je leven

 

Het zevende ofwel kruinchakra is verbonden met al het bewustzijn en onze uniciteit daarin. We zijn een unieke lichtvonk in al het bewustzijn en geven richting door onze innerlijke leiding te volgen. In de kruin zijn we in verbinding met de geestelijke wereld. Je bent één.