Bron Coaching

Bron coaching is een vorm van begeleiding waarbij jouw innerlijke wijsheid centraal staat. Zoals je kinderen of volwassenen laat groeien door ze zelf te laten experimenteren in een veilige bedding, zo ook kan je met wat ondersteuning ook je eigen antwoorden vinden op je problemen of wensen. In deze vorm van coaching ga je op zoek naar oplossingen die uit je eigen innerlijke bron naar voren komen. Waarom dan toch nog coaching? Vaak is het zo dat je gedachten in kringetjes blijven cirkelen, waardoor een mogelijke oplossing toch niet voelt als dé oplossing. Met vaak de reactie dat je het weer loslaat. Gelukkig zijn er vormen van begeleiding die je daardoorheen laten bewegen. Aandacht, ruimte voor je innerlijke onderzoek en de juiste vragen helpen je de bron van wijsheid te raadplegen. 

 

 

Hoe werkt dat dan? Misschien heb je de ervaring dat alle tips en handleidingen die je hebt gekregen niet helemaal optimaal voor je werken. Het zijn goede tips, maar ze komen niet helemaal uit jezelf. Dat wat uit jezelf komt, heeft meer draagvlak bij je, simpelweg omdat je het zelf hebt 'opgedoken'. Letterlijk zelfs wat je eigen antwoorden zijn pareltjes. Alleen dat is al een sterk punt. Bij bron coaching speelt echte aanwezigheid, ook wel presence genaamd, een grote rol. Presence van jou en mij ondersteunt je om te wachten op die diepe wijsheid in jou. Ik ben tijdens een sessie de spaceholder voor jou. Oftewel ik zorg voor een veilige bedding om je te laten exploreren. Daarnaast stel ik je geheel waardevrije vragen. Het zijn vragen die een ingang geven naar je bronwijsheid en je antwoorden zijn soms heel verrassend. 

Sessies bedragen  105,- per uur. Op basis van een intake maken we kennis en bepalen we de doelstelling. Intake bedraagt  95,-. Bron coaching kan online en in de praktijk plaatsvinden.

 

Heb je een vraag, waar je je eigen antwoord op wil vinden, wees welkom!