Zoek je een liefdevolle, krachtige, scherpzinnige, holistische coach of therapeut, maak dan een afspraak voor een intake. Een intake is vrijblijvend en het bindt je nergens aan. We bekijken je vraag en ervaren of we de juiste match zijn. Is dat het geval dan start een traject dat je uitnodigt om een echte verandering aan te gaan. Een afspraak is zo gemaakt!   

 

Lichaamsgerichte psychotherapie /  Energetische integratie therapie

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen, die gericht zijn op het in balans brengen van lichaam en geest, gedachten en gevoelens, hart en ziel. Door de balans te herstellen kan je levenskracht vrij stromen, kom je in innerlijke rust en welbevinden. Bij deze vorm maak ik gebruik van ademwerk, bio-energetica, gestalttherapie, dialoog met innerlijke delen, innerlijk kindwerk, breath of life, focusing, karakteranalyse, aurareading, Integral Eye Movement Therapy, Sjamanistische rituelen en natuurcoaching. Lichaamsgerichte psychotherapie staat ook wel bekend als energetic integration therapy en als integrated psychotherapy.  Het doel is om weer in een innerlijke balans te komen, met de wijsheid  van je lichaam als uitgangspunt. Vanuit balans hebben we het vermogen om onze innerlijke wijsheid aan te spreken, te luisteren naar onze intuïtie en ons hart te volgen.

 

Indien ondersteunend aan je proces werken we in de natuur. De symboliek die de natuur biedt is helder. Het bewegen en zijn in de natuur helend. Je hoofd raakt leeg, je lichaam komt in beweging en de vitaliteit gaat stromen. Dit helpt mee om creatieve en oorspronkelijke oplossingen te vinden. Letterlijk wandel je innerlijke vrijheid tegemoet. Bij het volgen van deze therapievorm kun je in aanmerking komen voor vergoeding van je zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Kijk op de site van mijn beroepsvereniging SBLP of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Mijn registraties vind je hier

Therapiesessies van 75 minuten bedragen  105,- en zijn vrijgesteld van BTW.

Live sessies en beveiligd videobellen zijn beiden mogelijk en komen beiden in aanmerking voor vergoeding.   

 

Lichaamsgerichte coaching

Het is soms een dunne scheidslijn tussen coaching en therapie. De lichaamsgerichte en energetische benadering van persoonlijke ontwikkeling laten zich ook heel goed toepassen op vraagstukken in je werk. Je persoonlijke effectiviteit, je leiderschap en je communicatie kunnen met behulp van lichaamsgerichte en energetische interventies snel aan slagkracht winnen. Coaching bied ik in de vorm van een traject dat we samenstellen op basis van een intake en evalueren in een eindgesprek. Kijk ook even hier voor een specifiek traject voor het leven van je kwaliteiten. 

Een coachingstraject is op maat. Het tarief bedraagt   105,- per uur, exclusief btw. 

 

Ik kan me voorstellen dat je iets meer over mij wilt weten, voordat je contact zoekt.

Kijk bij mijn achtergrond of ervaringen van andere mensen.