Erica van Riet

Ik zou mezelf willen beschrijven als een liefdevolle, nieuwsgierige vrouw, met een wervelende energie die ik het liefst dansend en helend vormgeef. Als kind wervelde ik door huis en tuin om expressie te geven aan mijn innerlijke beweging, gedachten en gevoelens en om weer bij mezelf te komen. Het waren ontladingen van spanningen enerzijds en zoektochten naar innerlijke rust en ontspanning anderzijds. Bewegingen van buiten naar binnen en weer terug naar buiten. Bewegingen die oer en natuurlijk zijn, omdat ze zijn gebaseerd op Phi, de gulden snede. Het heeft me geïnspireerd in de keuze voor mijn logo.  Ik heb veel bewegingen naar binnen gemaakt om mezelf en het mens zijn te doorgronden. Ik begon met het doorgronden van de dans en daarna van de geest en heb in 1996 mijn A&O Psychologie opleiding voltooid, waarna ik mensen ben gaan coachen, assessments uitvoer en trainingen geef. In 2003 kwam er een kentering naar meer diepte. Ik verlangde ernaar mezelf dieper te kennen; mijn lichaam, mijn hart, mijn ziel, mijn intuïtie. Ik doorliep diverse opleidingen om mezelf en anderen bij hun kern te brengen en bestaansrecht te geven aan alle kwaliteiten die eenieder in zich draagt. 

Ik ben naast A&O psycholoog een gediplomeerd lichaamsgericht therapeut (energetic integration therapist) met diverse bijscholingen in het vakgebied van therapeut. Ook ben ik gediplomeerd aurareader. Daarnaast heb ik bijscholingen gevolgd in natuurcoaching, sjamanisme, healing, dansexpressie en IEMT. Meer nog breng ik Liefde, Helderheid, Integriteit, Directheid, Zachtheid als kwaliteiten en wijsheid mee, die ik graag inzet om jou te ondersteunen. Mijn concrete werkervaringen kun je vinden op LinkedIn.

Naast mijn werk binnen deze praktijk voor bewustwording en persoonlijk groei, maak en organiseer ik samen met mijn levenspartner magische reizen en verruim daarmee telkens opnieuw. Elke reis is een metamorfose voor mij. Transformatie voor mezelf en transformatie voor jou! Ik werk vanuit liefde, passie voor transpersoonlijke groei en met intense dankbaarheid.

 

Registraties

Ik ben als energetic integration therapeut geregistreerd bij de beroepsvereniging SBLP (Stichting beroepsorganisatie voor lichaamsgeoriënteerde (psycho)therapieen) en val onder de door de SBLP gehanteerde beroepscodes en het klachtenregelement.

Ik ben als registertherapeut aangesloten bij de RBCZ/TCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) met nummer 808186R.

De WKKGZ (Wet Kwaliteit, Klachten & Geschillen Zorg) is geregeld bij de geschillencommissie CAM Coöperatie. 

Ik ben gediplomeerd professioneel aurareader. Afgestudeerd bij CEI (Centrum voor Effectieve Intuïtie) en lid van de Beroepsorganisatie voor Aurareaders (BVA). Met het volgen van jaarlijkse studiedagen en herregistraties wordt de kwaliteit gewaarborgd. BVA treedt ook op als bemiddelaar bij geschillen.   

 

Practitioner SoulBodyFusion en aangesloten bij  SBF Nederland.

 

Practitioner Integral Eyemovement Therapy en aangesloten bij The Association of IEMT practitioners.