Agenda

2 februari 'Trancereis met de drum'

Trancereizen met de drum is een prachtige manier om verbinding te  maken met je onderbewuste. Via de drumreis maak je kennis met de bewustzijnsvelden van het sjamanisme. De benedenwereld en haar krachtdieren, de middenwereld van het hier-en-nu en de bovenwereld met haar engelen, helpers en voorouders. We reizen drie middagen, elk door één van de werelden. Wil je ervaren hoe drumreizen voor je werkt, wil je verbinding met de helpers uit de diverse werelden en sta je open voor een stap in je ontwikkeling? Kom dan naar deze middagen. 

Samen met mijn levenspartner Theo begeleid ik de drumreizen op een veilige en afgestemde manier. 

De trancereizen vinden plaats op 2 feb, 2 maart en 31 maart in Ede van 13.00 - 16.00 uur. Bijdrage is 33 euro per middag.  

4 februari 'Maandelijkse meditatie'

Meditatie heeft vele heilzame werkingen voor lichaam, geest en spirit. In deze meditaties stemmen we af op een bewustzijnsveld en laten we ons meevoeren naar velden van liefde, licht en wijsheid. We mediteren in een krachtveld van kristallen, passend bij het bewustzijnsveld dat we aanraken en laten ons inspireren. Meditatie brengt inzichten, ontspanning, heling en wat zich maar wil aandienen. 

De meditaties vinden plaats op 4 feb, 4 maart en 1 april in Ede van 19.30 - 21.30 uur. Bijdrage is 12,50 euro per avond. 

12 - 26 april 2019 'Magische reis naar Egypte'

Egypte is een heerlijk, uitzonderlijk en bijzonder land. De geschiedenis is zo ontzettend rijk en vol mysteries.  Op deze reis nemen we je mee naar tempels in Luxor, Aswan, Denderra en Abydos en integreren we alle ervaringen in de prachtige woestijn. Na deze reis kom je verrijkt weer thuis. De beschrijving vind je op de website Magische reizen. 

augustus 2019 'Thuiskomen bij je essentie'

In deze magische vijfdaagse intensive, die ik samen geef met mijn levenspartner Theo, ga je de diepte in om tot je kern te komen. Wil jij je meer verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? Dan ben je met deze intensive aan het juiste adres. We nemen je mee op een bewustzijnsreis. We nemen je mee in de natuur en haar stilte en veelzeggendheid. We nemen je mee in meditaties en visualisaties en brengen je naar jouw essentie. Dat klinkt misschien spannend, maar de bedding van veiligheid, licht en liefde die we bieden, maakt de transformatie aangenaam en helend.