Agenda

11 juli 'zweethut ceremonie'

De zweethut is een prachtige ceremonie voor transformatie en reiniging op vele lagen van ons zelf. Het is een eeuwenoud ritueel dat bij vele culturen over heel de wereld werd toegepast en gelukkig nog steeds wordt vormgegeven. De zweethut en de ceremonie is een moment van bezinning. We komen bij elkaar om dieper contact te maken met Moeder Aarde, Spirit, de Kosmos, de windrichtingen, de elementen en zo de verbinding met onszelf te verstevigen. Lees meer op de site van Magische Reizen.

6 - 9 september 'Verruim je hart'

In onze diepste kern huist een enorme kracht. Stil, oneindig en verbonden met het grote mysterie klopt ons hart als één met al het andere. Stel je voor dat je elke dag kan leven vanuit die afstemming, vanuit hartkracht. Hoe harmonisch zou de wereld dan zijn? In deze ga je ervaren hoe het is diepe verbinding te maken met jezelf en je hartkracht. Met behulp van krachtige energetische rituelen uit mysteriescholen en oude ceremonies van de natuurvolkeren transformeer je naar een nieuw en lichter evenwicht in jezelf. Lees meer op de site  van Magische Reizen.

najaar 2021 'Ontwikkelreis door je chakra's'

In september start een ontwikkeltraject, waarbij we in een aantal bijeenkomsten het hele chakrasysteem gaan ontdekken, ervaren en actiever laten stromen. Je krijgt inzicht in de betekenis van onze zeven basis chakra's, je doet ervaring op hoe dit chakra bij je stroomt door middel van lichaamswerk, dans, tekenen en energie oefeningen. Je ruimt blokkades op en zult merken dat je aan het eind van de reis lekkerder in je lijf bent geland. Meer info volgt snel. Je kan al wel je interesse kenbaar maken!