Agenda

14 december 'Maandelijkse meditatie'

Meditatie heeft vele heilzame werkingen voor lichaam, geest en spirit. In deze meditaties stemmen we af op een bewustzijnsveld en laten we ons meevoeren naar velden van liefde, licht en wijsheid. We mediteren in een krachtveld van kristallen, passend bij het bewustzijnsveld dat we aanraken en laten ons inspireren. Meditatie brengt inzichten, ontspanning, heling en wat zich maar wil aandienen. 

De meditaties vinden plaats  in Wageningen van 19.30 - 21.30 uur. Bijdrage is 12,50 per avond. 

18 december Sjamanistische Trancedans

Dansen is van alle tijden en alle volkeren. Waar wij zijn, is de dans. Dans heeft een belangrijke plaats in ceremonies van natuurvolken en ook nu is de dans niet weg te denken uit je leven. Trancedans is een innerlijke dans, een eigen persoonlijke reis. De muziek brengt je naar binnen, naar ervaringen en naar inzichten, die helend en transformerend voor je zijn. Sjamanistische Trancedans is een innerlijke dans, waarbij de muziek je door alle lagen van je onderbewuste heen laat reizen. Een staat van bewustzijn waar je je opent voor verborgen innerlijke schatten.

Sjamanistische Transdans is een dans met blinddoek voor. Je opent je daarmee voor je innerlijke wereld in een veilige setting. Wij creëren de randvoorwaarden van de veilige ruimte en in verband met de anderhalve meter regels dans je ook fysiek op je eigen afgebakende plek. Het geeft veiligheid, het geeft restrictie en dat kan allemaal transformeren in de dans. Bij opgave ontvang je de noodzakelijke info. De avonden duren van 19.30 tot 22.00 uur

Deelname bedraagt 22 euro.  

Januari 2021 'Ontwikkelreis door je chakra's'

In januari start een ontwikkeltraject, waarbij we in een aantal bijeenkomsten het hele chakrasysteem gaan ontdekken, ervaren en actiever laten stromen. Je krijgt inzicht in de betekenis van onze hoofdchakra's, je doet ervaring op hoe dit chakra bij je stroomt door middel van lichaamswerk, dans, tekenen en energie oefeningen. Je ruimt blokkades op en zult merken dat je aan het eind van de reis lekkerder in je lijf bent geland. Meer info volgt snel. Je kan al wel je interesse kenbaar maken!