Agenda

21 - 25 augustus workshop 'Thuiskomen bij je essentie'

In deze magische vijfdaagse intensive, die ik samen geef met mijn levenspartner Theo, ga je de diepte in om tot je kern te komen. Wil jij je meer verbinden met je kern? Wil jij genieten van de natuur en naar haar antwoorden luisteren? Dan ben je met deze intensive aan het juiste adres. We nemen je mee op een bewustzijnsreis. We nemen je mee in de natuur en haar stilte en veelzeggendheid. We nemen je mee in meditaties en visualisaties en brengen je naar jouw essentie. Dat klinkt misschien spannend, maar de bedding van veiligheid, licht en liefde die we bieden, maakt de transformatie aangenaam en helend.

2 september 'Maandelijkse meditatie'

Meditatie heeft vele heilzame werkingen voor lichaam, geest en spirit. In deze meditaties stemmen we af op een bewustzijnsveld en laten we ons meevoeren naar velden van liefde, licht en wijsheid. We mediteren in een krachtveld van kristallen, passend bij het bewustzijnsveld dat we aanraken en laten ons inspireren. Meditatie brengt inzichten, ontspanning, heling en wat zich maar wil aandienen. 

De meditaties vinden plaats op 3 juni, 8 juli en 2 september in Ede van 19.30 - 21.30 uur. Bijdrage is 12,50 euro per avond. 

20 - 29 september 'Spirituele reis Schotland'

Samen met mijn partner organiseer ik deze magische reis. We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Zon, wind, storm, regen, briesjes je komt het allemaal tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen gaan ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen.

15 - 30 november 'Spirituele reis Siwa oase Egypte'

Een prachtige reis naar een bijzondere oase en een geweldig indrukwekkende woestijn. De Great Sandsea desert is echt een unieke plek in Siwa Egypte. De aquifers, de oude waterlagen, zorgen voor een bijzondere woestijn en ook voor vele mooie waterbronnen. We bezoeken bronnen, oude graven en krachtplaatsen in de woestijn. Als je wilt kun je nog een paar dagen Cairo bijboeken en een bezoek brengen aan de piramides.