Agenda

11 september Sjamanistische Trancedans

Dansen is van alle tijden en alle volkeren. Waar wij zijn, is de dans. Dans heeft een belangrijke plaats in ceremonies van natuurvolken en ook nu is de dans niet weg te denken uit je leven. Trancedans is een innerlijke dans, een eigen persoonlijke reis. De muziek brengt je naar binnen, naar ervaringen en naar inzichten, die helend en transformerend voor je zijn. Sjamanistische Trancedans is een innerlijke dans, waarbij de muziek je door alle lagen van je onderbewuste heen laat reizen. Een staat van bewustzijn waar je je opent voor verborgen innerlijke schatten.

Sjamanistische Transdans is een dans met blinddoek voor. Je opent je daarmee voor je innerlijke wereld in een veilige setting. Wij creëren de randvoorwaarden van de veilige ruimte en in verband met de anderhalve meter regels dans je ook fysiek op je eigen afgebakende plek. Het geeft veiligheid, het geeft restrictie en dat kan allemaal transformeren in de dans. Bij opgave ontvang je de noodzakelijke info. De avonden duren van 19.30 tot 22.00 uur

 

Deelname bedraagt 22 euro.  

14 september 'Maandelijkse meditatie'

Meditatie heeft vele heilzame werkingen voor lichaam, geest en spirit. In deze meditaties stemmen we af op een bewustzijnsveld en laten we ons meevoeren naar velden van liefde, licht en wijsheid. We mediteren in een krachtveld van kristallen, passend bij het bewustzijnsveld dat we aanraken en laten ons inspireren. Meditatie brengt inzichten, ontspanning, heling en wat zich maar wil aandienen. 

De meditaties vinden plaats op 14 september, 12 oktober, 9 november en 14 december in Wageningen van 19.30 - 21.30 uur. Bijdrage is 12,50 per avond. 

18 september 2020 'Spirituele reis Schotland'

Samen met mijn partner organiseer ik deze magische reis. We zijn onze reizen ooit begonnen met een reis naar het prachtige Schotland. Het is heerlijk om je te verbinden met de Schotse natuur en haar elementen. Zon, wind, storm, regen, briesjes je komt het allemaal tegen terwijl we prachtige krachtplaatsen zullen gaan ervaren. Het is echt een heerlijke reis om te verstillen en dicht bij jezelf en je afstemming te komen. 

17 oktober 'Trancereis met de drum'

Trancereizen met de drum is een prachtige manier om verbinding te  maken met je onderbewuste. Via de drumreis maak je kennis met de bewustzijnsvelden van het sjamanisme. De benedenwereld en haar krachtdieren, de middenwereld van het hier-en-nu en de bovenwereld met haar engelen, helpers en voorouders. We reizen deze dag door de werelden met als doel een thema in je leven te transformeren. Wil je ervaren hoe drumreizen voor je werkt, wil je verbinding met de helpers uit de diverse werelden en sta je open voor een stap in je ontwikkeling? Kom dan naar deze dag. Samen met mijn levenspartner Theo begeleid ik de drumreizen op een veilige en afgestemde manier. 

De trancereis vindt plaats op 17 oktober in omgeving Ede. Bijdrage is 95 euro.