Agenda

22 april 'Zweethut in onze eigen hut in Emst'

Een moment van bezinning, loslaten en transformatie in onze fijne hut in de bossen van Emst. Kom je ook? Hier vind je meer informatie. 

 

11 - 17 mei 'Vrouwenreis naar Zuid-Frankrijk'

Een prachtige reis door en voor vrouwen. We reizen naar het gebied van de Katharen en de energie van onvoorwaardelijke liefde. Meer info vind je hier.  

 

19 - 21 mei  'Zweethut retraite in Zeeland'

Een midweek in Zeeland gericht op het openen van je hart. Met meditatie, dans, adem, het huis van adem en energiewerk kun je oude kwetsuren loslaten en meer liefde voor jezelf en anderen toelaten. Lees meer op de website van mijn levenspartner en mij: Magische Reizen

 

9 - 18 juni 'Spirituele reis naar Ierland'

Ierland, het land van vier seizoenen op een dag is een waar paradijs voor mensen die zich verbonden voelen met de ruige natuur. Voor mensen die zich thuis voelen bij natuurreligie en oude legendes en mythes. Op deze reis reizen we van het oosten van het land naar het zuidwesten. We maken verbinding met Keltische Godinnen, met Gaia en met pure liefdesenergie, zodat de magie in jou tot leven komt. We hebben zelf ervaren hoe prachtig en krachtig de natuur is, puur en stil en hoe bijzondere momenten de reis steeds weer kleuren.  De reisbeschrijving vind je hier

 

15 - 24 september 'Spirituele reis Schotland'

Een heerlijke reis, want Schotland staat bol van natuur, mooie steencirkels en prachtige oude krachtplaatsen. Je kan je hart ophalen en dicht bij jezelf zijn in deze fijne reis. 

 

9 - 13 oktober 'Spirituele reis Ardennen'

Een reis waarin we met sjamanisme, energiewerk en de natuur je innerlijk weten de ruimte geven. In een prachtige omgeving in de Ardennen, waar we mooie krachtplekken bezoeken, ga je dieper in verbinding met jezelf. Eenvoud, verbinden, verdiepen zijn sleutelwoorden. Kijk hier voor meer informatie.