Agenda

5 januari 'drumreis meditatie'

Meditatie is er in veel soorten en maten en elke vorm van meditatie brengt je dichter bij jezelf en in een staat van rust en ruimer bewustzijn. Deze avond staat in teken van de drum. De trilling van de drum en de resonantie op ons lichaam werkt aardend, rustgevend en altijd ook weer transformerend. We zullen ons richten op de verbinding met het energetisch hart van moeder aarde en de mysteries vanuit de kosmos. Lees meer op magische reizen

 

8 januari 'zweethut ceremonie'

De zweethut is een prachtige ceremonie voor transformatie en reiniging op vele lagen van ons zelf. Het is een eeuwenoud ritueel dat bij vele culturen over heel de wereld werd toegepast en gelukkig nog steeds wordt vormgegeven. De zweethut en de ceremonie is een moment van bezinning. We komen bij elkaar om dieper contact te maken met Moeder Aarde, Spirit, de Kosmos, de windrichtingen, de elementen en zo de verbinding met onszelf te verstevigen. Lees meer op de site van Magische Reizen.

 

20 t/m 22 december 'winter wende wijsheid' zit VOL

Deze prachtige intensive is gericht op de viering van de komst van het licht In onszelf en in de wereld. Het programma is nog in de maak en volgt zo snel mogelijk. We kunnen je wel verklappen dat deze viering bestaat uit sjamanistische ceremonies als drumreizen, praatstok, zweethut en natuurbeleving.