Agenda

30 en 31 juli workshops op flower power festival

Op een kleinschalig festival in Lunteren geven diverse mensen workshops. Ik zal er zijn met sjamanistische trancedans, drumreizen en lichaamswerk. Er zijn ook diverse andere hele leuke workshops te volgen. Neem hier een kijkje en kom ook laagdrempelig kennismaken!

 

4 september 'zweethut ceremonie'

De zweethut is een prachtige ceremonie voor transformatie en reiniging op vele lagen van ons zelf. Het is een eeuwenoud ritueel dat bij vele culturen over heel de wereld werd toegepast en gelukkig nog steeds wordt vormgegeven. De zweethut en de ceremonie is een moment van bezinning. We komen bij elkaar om dieper contact te maken met Moeder Aarde, Spirit, de Kosmos, de windrichtingen, de elementen en zo de verbinding met onszelf te verstevigen. Lees meer op de site van Magische Reizen.

6 - 9 september 'Verruim je hart'

In onze diepste kern huist een enorme kracht. Stil, oneindig en verbonden met het grote mysterie klopt ons hart als één met al het andere. Stel je voor dat je elke dag kan leven vanuit die afstemming, vanuit hartkracht. Hoe harmonisch zou de wereld dan zijn? In deze ga je ervaren hoe het is diepe verbinding te maken met jezelf en je hartkracht. Met behulp van krachtige energetische rituelen uit mysteriescholen en oude ceremonies van de natuurvolkeren transformeer je naar een nieuw en lichter evenwicht in jezelf. Lees meer 

15 september 'lief levendig lijf'

Aandacht voor je lichaam en de energiestroom, daar gaat deze cursus over. Het is een echt ont-wikkeltraject om je vrijer in jezelf door de wereld heen te bewegen. We werken met lichaamsgerichte oefeningen en met innerlijke reizen in je chakrasysteem om de doorstroming van energie te versterken. Lees meer.