Aanbod

Mijn aanbod is veelzijdig en ook to the point. Ik ben door mijn eigen persoonlijke groei steeds dieper en breder ontwikkeld geraakt in de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Vanuit een ontwikkelhonger en nieuwsgierigheid steeds meer bij de kern gekomen van ontwikkeling. Mijn begeleiding is holistisch en intuïtief en gefundeerd op een stevige achtergrond in therapie, coaching en training.    

 

In therapie of coaching begeleid ik je individueel op het door jouw ingebrachte onderwerp en gaan we samen op weg om je daar te brengen waar je wil zijn. In een aurareading lees ik de werking van je energiesysteem (aura en chakra's) en vertel ik je waar en hoe jij kwaliteiten inzet en waar niet. Het is een blauwdruk van je ontwikkeling op dit moment én het raakt gelijk de energie in jou die in beweging wil komen. Ik geef energieoverdracht als middel om energie beter te laten stromen als aanvulling op sessies. 

De groepsactiviteiten zijn een boost voor je groei. Niet alleen geeft groepsenergie je vleugels en tilt het je naar een hoger plan, ook schuilt er in ieder van ons een enorme wijsheid, die het delen waard is.

 

Mijn maatregelen ten behoeve van Corona kun je hier nalezen.