Natuurcoaching & Sjamanisme

Jezelf ontwikkelen kan eigenlijk niet natuurlijker dan in en met de natuur om je heen. De hele aarde, elke levend wezen is opgebouwd vanuit een harmonische geometrische vorm genaamd de gulden snede (de vorm van mijn logo). Deze vorm vind je in elke levensvorm in de natuur. Kijk maar naar een slakkenhuis, de kern van een zonnebloem, een dennenappel. Allemaal hebben ze deze spiraal in zich. Het is zo'n vanzelfsprekende vorm dat ons lichaam het onbewust direct herkent en vanzelf tot rust komt, zodra het zich verbindt met de natuur. Geen wonder dat je al wandelend direct rust, ruimte, ontspanning en verademing kan ervaren. Als je dan ook nog een thema bij de kop pakt, helpt de natuur om je balans rond dit thema te herstellen.   

 

Natuurcoaching werkt in diepere verbinding met de natuur, dan wandelen alleen. Door verbinding te maken gaat je levenskracht weer stromen. De hobbels in je levenskracht worden door de natuur gespiegeld en maken inzichtelijk wat er speelt en hoe je ermee kan omgaan. De vele elementen in de natuur helpen inzien, ondersteunen, bewust worden, voelen, doorleven, loslaten, integreren, zodat je in een hernieuwde balans weer verder kan. 

 

Een natuursessie bedraagt € 75,- per uur. Vooraf bespreken we de tijdsduur.

Sjamanisme

In de natuursessies neem ik drum en ratel mee om trancereizen te begeleiden. In trancereizen reis je innerlijk naar werelden van het onderbewustzijn om bijvoorbeeld je krachtdieren te ontmoeten, je gidsen om hulp te vragen, om zielsdelen thuis te roepen of om concrete thema's door te werken. Soms doe ik deze sessies alleen, soms samen met mijn partner Theo. Op Magische Reizen vind je hier meer info over.