In groepen werk je aan jezelf met gelijkgestemden. Groepen hebben de potentie je boven jezelf te laten uitstijgen. Groepsenergie geeft je vleugels. Door het samenspel van deelnemers en hun wijsheid, word je naar een hoger niveau getild. Het werken in en met groepen is daarom zo ontzettend belangrijk en fijn. In groepen merk je dat ieder mens uniek is en dat de uitdagingen die voor iedereen verschillen, toch ook weer zo herkenbaar zijn. De actuele activiteiten vind je in de agenda. 

 

Workshops

Mijn workshops en trainingen zijn gericht op het dieper in verbinding komen met jezelf. Bewustwording, beweging, transformatie en heling vormen de basis van een training.  Je kunt terecht voor workshops  ter bezinning (in de natuur), trainingen waarin ik kennis & ervaring deel, die je kunt toepassen in je leven en werk en energetische en sjamanistische workshops, die je ondersteunen vanuit essentie te leven en die zorgen voor krachtige doorbraken. In de agenda vind je de recente workshops met beschrijving en datum. 

 

Magische reizen

Ik begeleid alleen en samen met mijn levenspartner Theo magische reizen. Deze reizen hebben het vermogen je diep te raken en enorm te transformeren. Je bent immers op andere bodem, met een oude wijsheid en of je wilt of niet, het zal je raken op een onbewust niveau. Je herinnert je, je ervaart dingen die je mind niet kan of wil bevatten en je opent nieuwe mogelijkheden in jezelf. Op onze website magische reizen vind je alle informatie hierover.