Soul Body Fusion

De versmelting tussen ziel en lichaam, daarover gaat Soul Body Fusion®. Het begeleidt het integratieproces tussen lichaam en ziel. Jouw lichaam kan weer volledig in overeenstemming komen met het oneindig potentieel van je essentie, je Licht, je Liefde, je Ziel.

Soul Body Fusion® is een energetisch proces, dat direct werkt en op een rustige manier diep doordringt; een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent. Meestal ervaren we die overeenstemming tussen ziel en lichaam niet zo. Door allerhande inbreuk op onze integriteit, door trauma, misbruik, teleurstelling, verdriet, angst, pijn en zo meer, raken lichaam en ziel van elkaar vervreemd. Hierdoor benut je niet je volledige potentieel en mis je bezieling, levenskracht en vreugde. Soul Body Fusion® helpt je om trillingsfrequentie van je lichaam af te stemmen op de frequentie van je ziel, het wezen dat jij in essentie bent. Hierdoor kun je meer en meer bezield leven en jouw licht stralen. 

 

 

Het Soul Body Fusion® proces geleid zichzelf. In drie individuele sessies ervaar je de werking van het proces en kom je in versmelting met je essentie. In tegenstelling tot diverse healingtechnieken, gericht op specifieke thema's, maakt de ziel bij Soul Body Fusion® zelf haar keuze. Jouw licht bepaalt welke thema's voor jou op dit moment er werkelijk toe doen om volledig te kunnen zijn. Het gaat daarmee voorbij aan jouw en mijn mind als facilitator en dat is de schoonheid ervan. Zelf heb ik ervaren hoe onbewuste emoties aan de oppervlakte kwamen, heelden en me weer vrijer maakten in mijn lichaam. 

 

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. Ze is een internationaal gerespecteerd spiritueel teacher en oprichtster van het Center for Creative Consciousness, een organisatie die zich wijdt aan spirituele bewustzijnsontwikkeling, het ontwaken van het bewustzijn. Jonette is een onderzoekster en ontdekker—zowel in de innerlijke werelden als met haar reizen rond de wereld. Ze is een moderne mystica, met de gave van helderziendheid, healing, en de unieke capaciteit om energieën vast te houden waardoor anderen hun spirituele waarheden kunnen ervaren. Vanaf eind jaren 1980 ontving en deelde ze teachings van haar gidsen: White Eagle en Mark. 

Jonette heeft 2 boeken geschreven: De Adelaar en de Condor en Soul Body Fusion (beiden vertaald in het Nederlands). Haar openhartige en bezielde beschrijving van haar reizen en de daarmee verbonden innerlijke reizen maakt het lezen tot een diep energetische ervaring.

 

Meer informatie over de methode, de achtergrond en trainingen vind je op www.soulbodyfusion.nl