Het magische kind

Dit blog gaat over het magische kind. Het ongeschonden en onschuldige kind in jou dat tevoorschijn piept tussen alle andere delen door en je direct weer in verbinding brengt met de magische wereld waarin we leven. Het magisch kind verwondert zich, laat zich inspireren en inspireert jou en voert je mee op de klanken van licht, de kleuren van vreugde, de geuren van verademing en verrukking. Het reist voor je uit naar bewustzijnslagen waar alles mogelijk is. waar jij de magie berijdt in volledig samenspel, respect en afstemming met je creaties. Heb jij nog verbinding met het magische kind in jou? Durf je op de rug van eenhoorns en draken te rijden naar werelden die buiten de tijd in een ruim bewustzijn bestaan? Natuurlijk durf je dat, althans dat magische kind in jou wel. 

 

De kans is groot dat je magische kind wat op de achtergrond is gedrongen. Het zit samen met andere kinddelen op de achterbank van je leven en wacht geduldig tot je tot inkeer komt. Tot bezinning. Tot het moment van ontwaken en realiseren dat je een wezen van licht en liefde bent in een menselijke ervaring. Een wezen dat hier is gekomen om de hemel op aarde te leven, om bij te dragen aan de nieuwe tijd, waarin vele bewustzijnslagen zich openen en wachten om door jou ontvangen te worden. Vanuit dat openstaan, ontstaan nieuwe creaties waar de oude vormen niet meer passen. Het magische kind wijst je de weg. Het magische kind wijst mij de weg.

 

Ik zit in een enorme transitieperiode en mijn innerlijke kinddelen spelen hoog op. Mijn onverschrokken deel is superblij dat ik zoveel veranderingen aanga en zij is besluitvaardig en daadkrachtig. Een ander deel laat weten dat het wel heel bang is met al die stappen die ik zet. Niet doen, niet doen roept het. En mijn volwassen deel? Ook mijn volwassen deel heeft zo zijn aspecten en haar aansturing is zoals bij iedereen; niet feilloos. Gelukkig kan ik luisteren naar alle delen en ze liefdevol omarmen, zodat ze geen loopje met me nemen.  De laatste paar maanden ben ik veel in verbinding met mijn magische kinddeel. Een deel dat zich verwondert, verheugt en zó vreugdevol is. Zij ziet magie in het leven op aarde en beyond en maakt me intens gelukkig. Zij wijst me de weg naar eenhoorns, draken, elfen, engelen, leperkanen en zo veel meer magische en mythische wezens. Ze brengt me daarmee ook direct in verbinding met de wijze delen in mij. De delen van lang vervlogen en toekomstige tijden, die haar liefdevol ondersteunen om de magie te blijven volgen bij alle stappen die ik in het hier-en-nu zet. Zie je het voor je: een kind met regenboogkleurige sokjes, die huppelt op de rug van een walvis, die door het water scheert en onder water duikt en weer opkomt met een stralend lachend kind op zijn rug. Al die magie maakt het mogelijk om het leven vol te omarmen en mijn bijdrage te blijven leveren aan de nieuwe wereld.

 

Benieuwd naar jouw magische kind?

Het magische kind is er altijd en je kunt haar tevoorschijn halen. Er zijn natuurlijk onwijs veel manieren om dat te doen. Ikzelf ben heel erg geholpen door het kristallen schedelbewustzijn waar ik al jaren mee samenwerk. Kristallen schedels vertegenwoordigen een prachtig eenheidsbewustzijn en helpen ons onze frequentie te verhogen.

Met de komst van mijn kristallen magische kind schedel (magical child skull en mijn meditaties met haar, is er veel in beweging gezet. Zowel bij mezelf als bij cliënten. Ik zie het geweldige effect van haar kracht.  De oude, pijnlijke emoties worden in zachtheid getransformeerd en er ontstaat direct verbinding met het lichtwezen en het magische kinddeel. Benieuwd of het voor jou ook zou werken? 

Kom eens langs voor een sessie met deze geweldige kristallen schedel of neem deel aan de meditaties die in het najaar starten en waar deze schedel present zal zijn. Je kunt natuurlijk ook zelf zo'n prachtige schedel 'aanschaffen' en intensief met hem of haar samenwerken. Ik hoop dat de magie je ertoe inspireert!