Ik heb een hele grote inspiratiebron en dat is moeder natuur. Heb ik vragen, dan vind ik daar mijn antwoorden. Zo bijzonder hoe mijn eigen vaste plek in het bos me elke keer weer zo kan inspireren. Ik kom er telkens weer helemaal tot mezelf. 

 

Er zijn natuurlijk ook altijd mensen geweest die me hebben geïnspireerd om iets te leren of juist achter me te laten. Alles heeft immers zijn waarde. Ouders, docenten, vrienden, leraren en spiritueel leraren in binnen- en buitenland. De kern van mijn ontwikkeling is wel gaan zitten is meer en meer verfijning. Steeds subtieler en steeds fijngevoeliger. De laatste langdurige opleiding was bij Annette van CEI (Centrum voor Effectieve Intuïtie). Zij geeft een geweldige opleiding tot intuïtie practitioner voor mensen die willen leren hun intuïtie praktisch toe te passen. Als je een dergelijk meerjarig traject overweegt, zou ik je deze ten zeerste aanraden.  

Ook het werken met IEMT is een grote inspiratiebron geworden door de boeiende lessen die Anne ten Brinke van IEMT-training. Een methodiek leren toepassen is een ding, maar me gezien weten in al mijn vermogens en hoe die een methodiek als het ware uitdragen, heeft me bijzonder sterk geïnspireerd om het toe te passen in mijn praktijk.