Je kwaliteiten leven

In dit begeleidingstraject gaan we op zoek naar de zielskwaliteiten die op dit moment in je leven de ruimte willen. We gaan ze ook ondersteunen, zodat je van binnenuit de ruimte, beweging en kracht ervaart om ze vorm te geven. Het is een traject waarbij je ruimte geeft aan de diepere wensen, de richting van je ziel. 

 

Anders dan in therapie of coaching waarbij vaak een blokkade het uitgangspunt is, nemen we als bron jouw eigen wijsheid, de diepere lagen van jezelf die de ruimte krijgen. Hiermee zet je een innerlijke beweging in werking, die gebaseerd is op dieper verlangen, een diepere wijsheid, een innerlijke bron. 

 

 

 

Van binnenuit bewegen

 

Heb je een duidelijk verlangen rondom kwaliteiten,  die je meer naar buiten wil brengen? Dat is dan een fantastisch startpunt van het traject. Weet je het niet zo goed of ben je minder in contact met je kwaliteiten? Dan is een aurareading een heel goede start om je te helpen herinneren aan je kwaliteiten. 

 

In beide gevallen zullen we 6 bijeenkomsten samen komen om stevige grond te bouwen onder je voeten en het pad dat ze willen gaan.  

 

 

Het traject bestaat dus uit 6 bijeenkomsten van elk anderhalf uur. Je krijgt thuiswerk dat het proces van binnenuit ondersteunt. Het traject kun je volgen voor 797 euro exclusief btw.