Zoek je een liefdevolle, krachtige, scherpzinnige, holistische coach of therapeut, maak dan een afspraak voor een intake. Een intake is vrijblijvend en het bindt je nergens aan. We bekijken je vraag en ervaren of we de juiste match zijn. Is dat het geval dan start een traject dat je uitnodigt om een echte verandering aan te gaan. Een afspraak is zo gemaakt! 

 

Lichaamsgerichte psychotherapie /  Energetische integratie therapie

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen, die gericht zijn op het in balans brengen van lichaam en geest, gedachten en gevoelens, hart en ziel. Door de balans te herstellen kan je levenskracht vrij stromen, kom je in innerlijke rust en welbevinden. Bij deze vorm maak ik gebruik van ademwerk, bio-energetica, gestalttherapie, dialoog met innerlijke delen, innerlijk kindwerk, breath of life, focusing, karakteranalyse, aurareading, sjamanistische rituelen en natuurcoaching. Lichaamsgerichte psychotherapie staat ook wel bekend als energetic integration therapy. Het doel is om weer in een innerlijke balans te komen met de wijsheid  van je lichaam als uitgangspunt. Bij het volgen van deze therapievorm kun je in aanmerking komen voor vergoeding van je zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Kijk op de site van mijn beroepsvereniging SBLP of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Mijn registraties vind je hier

Therapiesessies van 75 minuten bedragen 85 euro en zijn vrijgesteld van BTW. 

 

Aurareading

We hebben naast een wijs fysiek lichaam ook een prachtig energielichaam, waarin duidelijke informatie te vinden is over onze kwaliteiten, kracht, overtuigingen en gedragingen. Deze informatie kun je 'lezen' door je intuïtie te gebruiken en te kijken hoe je energiesysteem functioneert. In een aurareading lees ik je aura en chakra's ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling. Een reading zet je in je kracht en geeft je een duwtje als je het gevoel hebt even te stagneren. Lees meer..

Een aurareading bedraagt 95 euro en kan zowel in de praktijk plaatsvinden als thuis via Skype.

 

Energie overdracht & heling

Het universeel bewustzijn is een onuitputtelijke  bron met helende en genezende energie. Reiki en magnetiseren zijn bekende vormen van energetische overdracht. Er zijn echter nog zoveel meer helende bewustzijnsniveaus, die ons ondersteunen om ons bewustzijn te vergroten en ons ware potentieel te leven. Om al die prachtige energie in ons op te nemen, is het van belang dat ons energiesysteem (ons aura en de chakra's) zich ervoor kunnen openstellen en het leren opnemen. Ik bied je daarom naast heling, ook de mogelijkheid om je energiesysteem beter te leren kennen en onderhouden.

Een energetische therapiesessie of een heling in een krachtveld bedraagt 85 euro inclusief btw. 

Een reeks van 3 sessies Soul Body Fusion® kost 155 euro. 

 

Natuurcoaching

De wijze waarop ik coaching vormgeef, heeft alles te maken met mijn nieuwsgierige aard. Ik neem geen genoegen met een nauwe kijk op zaken en daarom werk ik holistisch. De coaching is gericht op het verruimen van je bewustzijn, het vergroten van je zelfkennis en het oplossen van de problemen die je ervaart. Natuurcoaching is voor iedereen, die zijn potentieel wil benutten en uit is op persoonlijke groei in leven en werk. Ondersteunend aan je proces werken we in de natuur. De symboliek die de natuur biedt is helder en helend. Het bewegen en zijn in de natuur al niet minder. Je hoofd raakt leeg, je lichaam komt in beweging en de vitaliteit gaat stromen. Dit helpt mee om creatieve en oorspronkelijke oplossingen te vinden. Letterlijk wandel je nieuwe mogelijkheden binnen in jezelf.

Natuurcoaching bedraagt 85 euro per uur.  Voor particulieren inclusief btw . Voor werkgever en zakelijke facturen ex btw. 

 

Ik kan me voorstellen dat je iets meer over mij wilt weten, voordat je contact zoekt.

Kijk bij mijn achtergrond of ervaringen van andere mensen!