Zoek je een liefdevolle, krachtige, scherpzinnige, holistische coach of therapeut, maak dan een afspraak voor een intake. Een intake is vrijblijvend en het bindt je nergens aan. We bekijken je vraag en ervaren of we de juiste match zijn. Is dat het geval dan start een traject dat je uitnodigt om een echte verandering aan te gaan. Een afspraak is zo gemaakt!  Hier vind je mijn richtlijnen met betrekking tot het Corona virus. 

 

Lichaamsgerichte psychotherapie /  Energetische integratie therapie

Lichaamsgerichte psychotherapie is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen, die gericht zijn op het in balans brengen van lichaam en geest, gedachten en gevoelens, hart en ziel. Door de balans te herstellen kan je levenskracht vrij stromen, kom je in innerlijke rust en welbevinden. Bij deze vorm maak ik gebruik van ademwerk, bio-energetica, gestalttherapie, dialoog met innerlijke delen, innerlijk kindwerk, breath of life, focusing, karakteranalyse, aurareading, sjamanistische rituelen en natuurcoaching. Lichaamsgerichte psychotherapie staat ook wel bekend als energetic integration therapy. Het doel is om weer in een innerlijke balans te komen met de wijsheid  van je lichaam als uitgangspunt. Indien ondersteunend aan je proces werken we in de natuur. De symboliek die de natuur biedt is helder. Het bewegen en zijn in de natuur helend. Je hoofd raakt leeg, je lichaam komt in beweging en de vitaliteit gaat stromen. Dit helpt mee om creatieve en oorspronkelijke oplossingen te vinden. Letterlijk wandel je innerlijke vrijheid tegemoet. Bij het volgen van deze therapievorm kun je in aanmerking komen voor vergoeding van je zorgverzekeraar bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen. Kijk op de site van mijn beroepsvereniging SBLP of je in aanmerking komt voor een vergoeding. Mijn registraties vind je hier

Therapiesessies van 75 minuten bedragen 90,- en zijn vrijgesteld van BTW.

Live sessies en beveiligd videobellen zijn beiden mogelijk en komen beiden in aanmerking voor vergoeding.   

 

Energie overdracht & heling

Het universeel bewustzijn is een onuitputtelijke  bron met helende en genezende energie. Reiki en magnetiseren zijn bekende vormen van energetische overdracht. Er zijn echter nog zoveel meer helende bewustzijnsniveaus, die ons ondersteunen om ons bewustzijn te vergroten en ons ware potentieel te leven. De transmissie van energie bied ik in de vorm van magnetiseren, SoulBodyFusion en Krachtveld Healing. Om al die prachtige energie in ons op te nemen, is het van belang dat ons energiesysteem (ons aura en de chakra's) zich ervoor kunnen openstellen en het leren opnemen. Ik bied je daarom de mogelijkheid om je energiesysteem beter te leren kennen en te onderhouden. 

Een energetische therapiesessie bedraagt  90, - inclusief btw. 

Een reeks van 3 sessies Soul Body Fusion® kost € 155, -. 

Een krachtveld healing kost € 130, -.

 

Aurareading

We hebben naast een wijs fysiek lichaam ook een prachtig energielichaam, waarin duidelijke informatie te vinden is over onze kwaliteiten, kracht, overtuigingen en gedragingen. Deze informatie kun je 'lezen' door je intuïtie te gebruiken en te kijken hoe je energiesysteem functioneert. In een aurareading lees ik je aura en chakra's ten behoeve van je persoonlijke ontwikkeling. Een reading zet je in je kracht en geeft je een duwtje als je het gevoel hebt even te stagneren. Lees meer..

Een aurareading bedraagt 95, - en kan zowel in de praktijk plaatsvinden als thuis via beveiligd videobellen.

 

Ik kan me voorstellen dat je iets meer over mij wilt weten, voordat je contact zoekt.

Kijk bij mijn achtergrond of ervaringen van andere mensen!